– Fantastiske dagar i Oslo

Morten Nygård

Morten Nygård

morten@grenda.no

Publisert: 1. november 2019, 11:07

I kveld skal Arne Torget i elden i semifinalen i Norske talenter. Fredag morgon sendte han ei helsing til innbyggjarane i Kvinnherad.

 

– Hei kvinnheringar! No er eg klar for min semifinale i Norske talenter. Har hatt fantastiske dagar i Oslo saman med dei andre deltakarane. Vi føler vi er vinnarar allereie alle saman! I kveld kl. 19.30 startar sendinga, og det er 800 i salen her på Fornebu, i same studio som Stjernekamp nett gjekk i. Eg er nummer fire ut, og blir glad for alle stemmer eg kan få. Har uansett vore ei oppleving for livet. Eg har 11 stk. med meg i salen i kveld og gler meg! Stiller sjølvsagt for Kvinnherad i Kvinnheradsbunad! Helsing Arne Torget

Arne Torget stiller i Kvinnheradbunad på tv-sendinga i kveld. (Foto: Privat).